EtusivuVäliverhotKoot ja väritKiinnitysjärjestelmätReferenssitUKKKuvatYhteystiedot

MARLUX® ANTIBAKTEERISET VÄLIVERHOT

Antibakteeriset, ympäristöystävälliset ja edulliset kertakäyttöiset väliverhot. Johtavalla Microban® 3G Silver antimikrobiteknologialla.

Perinteiset väliverhot ovat tutkimuksissa osoittautuneet sairaalainfektioita levittäviksi bakteeripesiksi 1. Niissä kasvaa mm. stafylokokkikantoja kuten MRSA sekä useita enterokokkibakteereita. Tutkimuksen mukaan bakteereista ei päästä eroon edes verhojen pesulla vaan samat bakteerikannat löytyvät verhoista nopeasti pesun jälkeen. Lisäksi perinteisiä verhoja joudutaan vaihtamaan usein pesulakiertoa varten. Tämä pesulakierto on sekä kallista että ympäristöä kuormittavaa ja vaatii aina varastossa olevia varaverhoja. Perinteisten verhojen vaihtaminen on myös hidasta ja työlästä ja vie paljon henkilökunnan työaikaa.

1 M. Ohl, M. Schweizer et al; University of Iowa 29.3.2012;
“Hospital Privacy Curtains are Frequently and Rapidly Contaminated with Potentially Pathogenic Bacteria”

Marlux antibakteeriset väliverhot ovat:

1
Nopeat ja helpot vaihtaa. Yhden potilaspaikan verhot vaihtaa 2-3 minuutissa patentoitujen pikavaihtomenetelmien ansiosta. Lisäksi verhot ovat erittäin kevyet.
2
Edulliset. Marlux verhot ovat erittäin edullisia ja säästävät merkittävästi henkilökunnan työtunteja.
3
Antibakteeriset. Verhojen polymeerirakenteen sisään on rakennettu Microban® 3G Silver™ antimikrobisuojaus joka tappaa jopa 99,99% bakteereista verhon pinnalta. Koska suojaus EI OLE PINNOITE, se ei kulu eikä huuhtoudu koskaan pois.
4
Hylkivät vettä ja likaa. Marlux verhot hylkivät vettä ja likaa ja niitä voi pyyhkiä kostealla. Esimerkiksi verholle kaatuneen mustikkakeiton voi pyyhkäistä kostealla pois ja verho on jälleen kuin uusi. Myöskään hajut eivät tartu Marlux verhoihin.
5
Kertakäyttöiset. Ei enää pesulakuluja, suuria varaverhovarastoja eikä rahaa vieviä ja luontoa kuormittavia pesulakiertoja.
6
Pitkät vaihtovälit. Sairaala määrittelee itse kullekin osastolleen sopivan vaihtovälin verhoille osana hygieniastrategiaa. Alhaisen riskin osastoilla esimerkiksi 1 vuosi voi olla sopiva vaihtoväli Marlux Medicalin antibakteerisille verhoille.
7
Ympäristöystävälliset. Marlux verhot on valmistettu yhdestä maailman ympäristöystävällisimmistä materiaaleista. Verhot ovat 100% kierrätettäviä ja Suomessa myös hiilijalanjälkivapaita. Ympäristöä kuormittavat pesulakierrot jäävät myös kokonaan pois.
8
Paloturvalliset. Verhot kuuluvat parhaaseen syttymisluokkaan SL1 Vaikeasti syttyvä (VTT). Osana Marlux Medicalin tiukkaa laadunvalvontaa paloturvallisuutta valvotaan ylimääräisin laboratoriotestein joka 5000. verhometri.
9
Ei nanoteknologiaa. Marlux antibakteerisissa verhoissa ei ole käytetty nanoteknologiaa eivätkä ne sisällä nanopartikkeleita.
10
Sopivat myös suihkuverhoiksi. Verhot hylkivät vettä eivätkä tartu ihoon. Antibakteerinen suojauksemme ei ole pinnoite joten se ei kulu eikä huuhtoudu pois. Marlux antibakteeriset verhot sopivat näin erinomaisesti myös suihkuverhoiksi.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI ESITTELYKÄYNTI!

MYYNTI
myynti@medidem.fi
044 - 599 3261