EtusivuVäliverhotKoot ja väritKiinnitysjärjestelmätReferenssitUKKKuvatYhteystiedot

VÄLIVERHOJEN KIINNITYSJÄRJESTELMÄT JA VERHOKISKOT

Marlux antibakteeriset verhot on saatavilla kolmella eri kiinnitysjärjestelmällä ja ne sopivat myös olemassaoleviin kiskoihinne.

FAST-FIT

Fast-Fit kiinnitysjärjestelmä

Valitse Fast-Fit -kiinnitysjärjestelmä aina kun Marlux antibakteeristen verhojen käyttö on vakituista.

Fast-Fit -verhot ovat pikavaihdettavat verhot jotka ovat käytössä kaikkein edullisimmat.

Verhot sopivat suoraan Marlux Fast-Fit -kiskoihin (saatavilla kauttamme). Muihin kiskoihin asennetaan Marlux Adapt-a-track -kiskoadapteri joka muuntaa muiden valmistajien kiskot Fast-Fit -yhteensopiviksi. Adapt-a-track on helppo ja nopea asentaa: se toimitetaan 18m rullissa ja adapteri vain painetaan verhokiskojen sisään ja asennus on valmis.

UNI-GLIDE

Uni-Glide kiinnitysjärjestelmä

Valitse Uni-Glide kiinnitys jos et halua käyttää kiskoadapteria ja verhokiskonne eivät ole Marlux Fast-Fit verhokiskoja.

Uni-Glide väliverhot ovat nopeasti vaihdettavissa. Niissä on valmiit verhokoukut kiinnitettynä suoraan verhoon ja ne sopivat lähes kaikkiin olemassa oleviin verhokiskoihin.

Huomaathan, että Uni-Glide väliverho pujotetaan kiskoon verhokiskon päästä joten tämä kiinnitystapa edellyttää että toinen verhokiskon pää on auki. Mikäli verhokisko on molemmista päistä suoraan seinässä kiinni, suosittelemme Fast-Fit -kiinnitystä.

UNIVERSAL

Universal kiinnitysjärjestelmä

Valitse Universal kiinnitys jos käytät samanaikaisesti sekä perinteisiä väliverhoja että Marlux antibakteerisia väliverhoja.

Universal kiinnityksessä väliverhoissa on vahvennetut reiät ja verhot asennetaan kiskojen omiin koukkuihin kuten perinteisetkin väliverhot.

Huomaathan, että tällöin Marlux verhojen vaihto ei ole merkittävästi nopeampaa kuin perinteisten väliverhojen mutta saatte silti siistit, raikkaat ja edulliset antibakteeriset verhot käyttöönne.

KISKOADAPTERI

Adapt-a-track kiskoadapteri

Adapt-a-track kiskoadapterilla nykyiset verhokiskonne voidaan helposti muuntaa Fast-Fit yhteensopiviksi.

Kiskoadapteri toimitetaan 18m rullassa ja sen asentaminen on nopeaa ja helppoa. Kiskoadapteri on kestävä ja edullinen kertahankinta jonka mahdollistaa verhojen erittäin nopean Fast-Fit -pikavaihdon myös nykyisillä kiskoillanne.

Alla olevalla videolla näette miten helppoa kiskoadapterin asennus on. Voimme myös asentaa kiskoadapterin puolestanne.

LATAA KISKOADAPTERIN ASENNUSOHJE

VERHOKISKO

Marlux Fast-Fit verhokisko

Uudiskohteisiin ja remontoitaviin kohteisiin voidaan suoraan asentaa Marlux Fast-Fit -verhokiskot jolloin kiskoadapteria ei tarvita Fast-Fit välivehoihin.

Verhokiskot ovat nopeat ja helpot asentaa ja ne mahdollistavat verhojen erittäin nopean Fast-Fit -pikavaihdon.

Verhokiskot voidaan muotoilla tehtaalla mihin tahansa malliin. Suorien pituudet ovat 2m - 6,5m. Saatavilla on runsaasti erilaisia tehdasvalmisteisia standardikokoisia mutkapaloja.

Helppohoitoiset ja laadukkaat Marlux Fast-Fit verhokiskot soveltuvat erittäin hyvin esim. sairaaloihin, lääkärikeskuksiin, hoitokoteihin, terveyskeskuksiin ja julkisiin tiloihin.

Fast-Fit verhokiskoihin on saatavilla myös magneettinen kiinnitysjärjestelmä joka on suunniteltu erityisesti psykiatristen hoitolaitosten tarpeisiin. Magneettinen turvakiinnitysjärjestelmä suojaa potilasta itsensä vahingoittamiselta vapauttamalla verhokiskon kiinnikkeistään jos verhokiskoon kohdistuu äkillisesti liikaa painoa.